Program Sepetang Bersama Atok Berjaya!

Assalamualaikum,

Pada kesempatan ini saya ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih kepada Pengerusi, Setiausaha, Bendahari, PSU Tn Hj Isa, Wakil Pemuda En Tauhid, Pn Hajjah Siti Hadejah dari Helwa (sumbangan Makanan), Pn Azlinda dari Jiran Wanita KRT (sumbangan makanan) dan tidak lupa buat semua AJK surau yang banyak menyokong program ini.

Program ini dihadiri lebih kurang 50 orang 23 belia dan remaja selebihnya adalah ibu bapa yang turut serta meraikannya. Berlangsung dari 4.50 petang sehingga 6.25 petang.

Alhamdullilah, begitu bersemangat Atok kita Cikgu Abd Aziz Mohd Yusof (43, SS10) memberi dan mencurahkan ilmu hingga dari berdiri dia duduk dan tak puas itu ia berbaring untuk mewariskan senaman purba yang diamalkannya. Terhibur hati dan jauh disudut hati saya rasa terharu dan berlinangan air mata kerana kesungguhan dan komitmen beliau. Sila lihat foto di atas dan juga di sini.

Majlis ini mungkin ada cacat celanya, saya susun sepuluh jari mohon maaf daripada semua jika ada yang buruk atas kelemahan saya dan jika ada yang baik itu adalah rahmat Allah jua.

Salam hormat,
Shamsuri Md Said

Biro Remaja dan Belia Surau.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *